Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

* Noticies

04/04/2008
JJMM reconeix i recolza la tasca de diverses institucions de Sant Cugat
Imatge de complement Ampliar imatge

La VII temporada de concerts Joventuts Musicals inicià una tasca de reconeixement a les institucions que realitzen una activitat destacada en el devenir social de Sant Cugat.

Les institucions homenatjades han estat la Societat Coral La Lira i Radio Sant Cugat en els seus 125 i 25 aniversari, respectivament, en reconeixement a una llarga trajectoria desenvolupant ininterrompudament una important tasca pels santcugatenses.

El proper concert serà com a suport de la lluita contral el Parkinson i amb motiu de celebrar-se el dia mundial d'aquesta organització el proper 11 d'abril.

L'Associació del Parkinson ens informa que els qui pateixen aquesta malaltia neurològica es mostren poc inclinats a participar en activitats socials i l'oferiment de Joventuts Musicals resulta un gratificant estímul per a incentivar la seva assistència a un acte on podran gaudir dels beneficis que una bona música exerceix sobre les persones.

El concert tindrà lloc en l'Aula Magna el dia 12 d'abril a les 19.00 h amb l'actuació del virtuós violinista Lluis Castan, guanyador de la primera edició del Concurs para Jovenes Interprets Ciutat de St Cugat, i compartirà l'escenari amb el reconegut pianista Albert Gimenez Atenelle. Junts interpretaran un programa amb obres de Brahms, Txaikovski, Messiaen i Elgar.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats