Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

* Noticies

17/03/2010
JOVENTUTS MUSICALS D'ESPANYA ESTRENA CICLE PROPI A L'AUDITORI DE BARCELONA. Preu de 7 euros per als socis d'associacions locals de JM
Cristina Granero Ampliar imatge

La primera edició del cicle Joventuts Musicals a L'Auditori presenta quatre concerts de març a juny de 2010 i neix amb la voluntat de presentar alguns dels millors intèrpretes del circuit de JME en una de les sales més importants del país. En concret serà la Sala 2 Oriol Martorell, l'excel·lent sala de cambra de L'Auditori de Barcelona, la que acollirà els recitals del Qvixote Quartet, Katia Michel, Susanna Puig & Carles Budó i Alejandro Bustamante & José Enrique Bagaria. El cicle és una coproducció entre JME i L'Auditori de Barcelona i cada recital ha estat concebut com una ocasió per descobrir un jove talent a través d'un repertori singular i atractiu.


El preu de les entrades a cadascun dels concerts del cicle és de 15 euros però els socis de les associacions locals de Joventuts Musicals de tot l'estat gaudeixen d'un preu reduït de 7 euros. Només caldrà que presentin el carnet acreditatiu a les taquilles de L'Auditori de Barcelona (Lepant, 150). Us enviem adjunt el llibret de presentació del cicle i tot seguit us relacionem els concerts d'aquesta primera edició:

1. LA PASSIÓ SEGONS HAYDN
Dimecres 31 de març - 20:30h
QVIXOTE QUARTET
Haydn: Les 7 darreres Paraules de Crist a la Creu


2. DANCING WITH...
Dimecres 21 d'abril - 20:30h
KATIA MICHEL, piano
Obres d'Albéniz i Schumann

3. LIED vs. CANÇÓ
Dimecres 26 de maig - 20:30h
SUSANNA PUIG, soprano
CARLES BUDÓ, piano
Obres de Schubert, Strauss i Toldrà

4. DEL SONET A LA SONATA
Diumenge 9 agost - 19.30h
ALEJANDRO BUSTAMANTE, violí
JOSÉ ENRIQUE BAGARIA, piano
Obres de Toldrà, Messiaen, Guinjoan i Prokofiev

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats