Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

* Noticies

17/04/2008
Acompanya'ns a somniar i a despertar
Imatge de complement Ampliar imatge

A l'aula magna de l'Escola de Música "Victoria del Angels", es va fer el concert de Joventuts Musicals de Sant Cugat a benefici del Parkinson, amb l'actuació especial del violinista Lluís Castán, guanyador de la primera edició del Concurs per a Joves Interprets Ciutat de Sant Cugat, i Albert Giménez, pianista del Conservatori de Badalona. Assistència unànime en suport d'aquesta causa.

Va envair l'espai la sonata en sol major per a violí i piano de Johannes Brahms. Aplaudiments i entusiasme, un públic ple de coratge s'aferrava a l'ambient musical, com eix que en espai roda, volava la imaginació.

Màgica es va tornar la tarda entre sonata i vals; la música ens va traslladar... on?, no ho sé. Encara que si sé que esperit i ànima es van conjugar i Tchaikovsky una vegada i una altra ens convidava.

Oceà ets profund i en tu nàufrag va ser el silenci recorregut, mut, embogit. Responia el teclat a les mans del pianista mentre les cordes engendraven l'última sonata. Una veu més, deien els aplaudiments, i llavors Lluís amb un màgic color violeta ens despertà en aquella tarda solidària.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats