Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

* Noticies

22/10/2010
Nancy Whiskey, guanyador del Tria 2010
Imatge de complement

Tria la teva Música... tradicional

El passat diumenge Joventuts Musicals tornava a treure la música al carrer, en un moment en que la gent qüestiona el fet de la vida cultural als carrers de la ciutat , Joventuts Musicals, l'ajuntament de la ciutat i un sector social cada dia més gran de voluntaris , restaurants i públic varen mostrar, un cop més, el que la complicitat dels diferents sectors pot arribar a posar en marxa.

El Tria la teva música, amb aquest nou format ja en segona edició, es va infiltrant poc a poc en la vida dels ciutadans, traient-los de casa i fent-los participar en aquesta festa-concurs-gimkhana musical al carrer. Enguany dedicada a músiques tradicionals d'arreu del món i amb 24 músics escampats pel nucli urbà de la ciutat que varen fer gaudir a grans i joves.

Una proposta original amb una extraordinària resposta del públic que va recórrer tot el circuit previst per tal de Triar la seva música.

El guanyador va ser el grup Nancy Wishky que oferia música celta al costat del Monestir i que tornarà a la ciutat en el marc de les activitats de Nadal. Un cop més el Tria la teva música va servir per a donar a conèixer a la ciutat la tasca que Petits Músics del Mon realitza a Malawi.

Els organitzadors ja han començat a planificar la propera edició, i animen la ciutadania a enviar propostes a info@jmsantcugat.org per a suggerir la temàtica d'aquesta.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats