Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

* Noticies

11/05/2011
Ha finalitzat la 3ra edició del concurs per a joves intèrprets Ciutat de Sant Cugat.
Imatge de complement

El jurat conformat pels excel.lents músics i pedagogs Quim Termes, Patrícia de No, Xavier Barbeta i Fernando Rodríguez va tenir una dura tasca en seleccionar els finalistes i els guanyadors dels 3 premis per categoria a causa de l'alt nivell musical i interpretatiu dels 56 concursants entre els quals hi havia 13 santcugatencs.

Els millors intèrprets de Sant Cugat van ser els violinistes Jaume Angeles Fité a la categoria B i Clara Garriga Traugut en la categoria C.

Els guanyadors de la categoria C van ser Carles Bujosa Salazar, piano;Clara Garriga Traugut i Alba García Campos, piano.

En la categoria B van resultar premiats Mariona Camats i Torrens, cello; Jaume Giri Batlle, violí i Gemma Medina García, flauta travessera.

Per la seva part en la categoria A es van portar els premis Xavier Larsson Paez, saxòfon, Xenia Gogu, violí i Roser Gabriel Pla, acordió.

L'import d'aquests premis ascendeix a 4500 ? patrocinats per l'Ajuntament de Sant cugat. També col.laboren en els premis el Teatre Auditori i el Picking Pack de Sant Cugat, Educa Borras i Roland.

Joventuts Musicals va rebre felicitacions per part dels concursants i familiars pel grau d'organització de l'esdeveniment, cosa que no hagués estat possible sense la participació d'un grup de col.laboradors voluntaris als quals l'organització vol fer arribar un profund agraïment així com a Inma Pueyo, presidenta de FIRART i a Román Ventura, director de TV Sant Cugat que van participar en el lliurament de premis. També agrair el suport Joan Josep Gutierréz, director de l'Escola Municipal de Música i als encarregats de la consergeria durant l'esdeveniment que tan amablement van propiciar el desenvolupament de l'activitat.

La propera cita és el 2013

Enllaç:  Enllaç a youtube 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats