Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

* Noticies

12/12/2011
Una particular proposta de música de cambra de Novoa i López encisa el públic santcugatenc
Imatge de complement Ampliar imatge

Un particular tàndem format pel jove Santi Novoa al trombó i Ramón López al piano ha arrencat aquest dissabte els aplaudiments del Conservatori Victòria dels Àngels. Sota el paraigües d'un repertori clàssic format per peces de Puccini, Saint-Saëns i Wagenseil, els artistes han volgut afegir un toc modern tant a la seva posada en escena com a la seva interpretació. L'actuació tanca el 10è cicle de concerts organitzat per Joventuts Musicals.

Vestimenta de carrer i una complicitat dels artistes dalt de l'escenari que han volgut fer estensiva al públic. El trombó del jove de 19 anys Santi Novoa i el piano de Ramón López han dirigit un recital que ha tingut en compte el dinamisme en la posada en escena de les peces.

"El nostre darrer concert a Sant Cugat va comptar amb obres més serioses. En aquesta ocasió hem volgut tocar obres més conegudes i més breus, per fer el recital més dinàmic."

Dos anys després de debutar a Sant Cugat, els artistes han portat en aquesta ocasió un petit tast d'obres emblemàtiques de Giacomo Puccini, Camille Saint-Saëns i Georg Christoph Wagenseil, entre altres. Un concert que també ha suposat una retrobada dels músics als escenaris, ja que les seves carreres els porten sovint per camins molt diferents.

Ramón López ha explicat en declaracions a Cugat.cat la seva experiència amb el jove Novoa.

"És impressionant. Sempre que quedem, ho fem com a amics però, a més, tenim l'oportunitat de fer música plegats"
Ramón López.

Després del recital santcugatenc, els músics tornaran a pujar junts a un escenari el mes d'abril, a la ciutat de Gijón.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats