Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

* Noticies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
16/04/2015

En un recorregut des del monestir fins al celler cooperatiu modernista, el Museu mostra la història vinícola de Sant Cugat, i després els germans Puertas presenten el seu nou disc i ens porten a viatjar en el temps, quan la música es feia per fer gaudir i per deixar els problemes de la vida quotidiana enrere.

Imatge de complement Ampliar imatge
23/01/2015

Quan dues institucions prestigioses estrenyen llaços el resultat és, evidentment, lloable .

Els punts de llibre, amb obres originals d'artistes de FIRART, per informar la programació de Joventuts Musicals han esdevingut petites joies que han traspassat les fronteres catalanes i resulten actualment molt sol·licitats pels col·leccionistes.

La programació gener-juny 2015 compta amb 19 obres de 11 creadors: Begoña Valcárcel, C. Bellros, Espiell, Luis M. Baquero, Miquel Paez, Núria Alsina, Pepe Montes, Palmira Bové, Rafael Centel, Salvador Palou i Miquel Pellicer .

09/07/2014


Inscripción al Concurso Permanente de Jóvenes Intérpretes 2014/2015

 07 de Julio 2014, Barcelona.

Juventudes Musicales de España convoca a los jóvenes intérpretes de piano, clavicémbalo, órgano y acordeón a participar en la próxima fase del Concurso Permanente de Jóvenes Intérpretes, que se celebrará en Torroella de Montgrí (Cataluña) los días 20, 21, 22 y 23 de noviembre de 2014.

El día límite de inscripción es el 19 de octubre de 2014.

Podrán participar todos los intérpretes de nacionalidad española o residentes en España que, en el día límite de inscripción, no hayan cumplido los 24 años. En el caso de los intérpretes de clavicémbalo y órgano el límite será de 26 años.

El Concurso Permanente de Jóvenes Intérpretes, activo desde 1979, impulsa la carrera artística de los jóvenes, siendo el único concurso para músicos menores de 26 años que abarca todos los instrumentos de orquesta. El concurso se realiza en ciclos bianuales a razón de dos convocatorias anuales (cuatro por ciclo) que incluyen 11 modalidades distintas.

Juventudes Musicales es el movimiento cultural juvenil más importante del mundo (www.jmi.net).

Juventudes Musicales de España agrupa más de 100 asociaciones locales, organizando proyectos, conciertos, orquestas y concursos para el desarrollo profesional y la integración social de los jóvenes a través de la música.

 

Más información e inscripciones:

 www.jmspain.org (Concurso Permanente)

Juventudes Musicales de España

C/ Marina, 164, ppal. 3ª

08013 Barcelona

Tel: 93 2449050

E-mail: info@jmspain.org

 

Imatge de complement
05/06/2014

El dissabte 21 de juny, al concert de la pianista Noelia Rodiles es sortejarà entre el públic assistent un val de regal per defèrencia del restaurant Zum Zum

Imatge de complement Ampliar imatge
03/04/2014

En el concert benèfic per a la Delegació Sant Cugat de la Associació del Párkinson, es sortejarà entre el públic assistent un sopar per a dues personas per defèrencia del restaurant D'onOre.

Imatge de complement
27/02/2014

Eduard Jener ha escrit en les notes al programa d'aques concert:

....La dificultat de sempre consisteix en que la dona no ha pogut desenvolupar les seves capacitats per la creació perque, com ja sabem, ha estat massa temps fora d'òrbita dels generadors per ser nomès inspiradora, musa, estimuladora de la creativitat masculina....
  Juan Pedro Luna i Juan Escalera ens portan un programa eclèctic amb molts matisos de estil i èpoques on tambè han volgut incloure una referència femenina..... Dues pàgines que ens permeten pensar que hi ha un futur  possible on la dona sigui protagonista de la seva música como creadora com a creadora ja que com intèrpret ja fa molt temps que és una realitat cada cop més important i diversa.

 

Veure noticia Ampliar imatge
31/10/2013

143 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats