Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

* Noticies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
07/07/2016

Del 9 al 17 de juliol se celebrarà a Banyoles la primera edició del campus folk internacional Ethno Catalonia. 

D’aquesta manera JM Catalunya es posa de ple dret en el mapa internacional de Jeunesses Musicales amb un dels programes estrella de la federació internacional. En el següent enllaç podeu consultar el programa d’activitats previst.

Participarán joves músics de 20 països i s'oferiran diverses activitats obertes al públic en general.

El dissabte 10 de juliol tindrà lloc el concert inaugural amb el Cor Safari de Uganda,  un cor de nens i nenes d'entre 8 i 14 anys. (12h, Auditori de l'Ateneu, taquilla inversa)

 

Imatge de complement
14/06/2016

 
El ciclo  de cámara recibe el verano con un concierto extraordinario: fundada hace 27 años por su director Sergi Vicente,  por primera vez actúa en Sant Cugat la Orquesta de Guitarras de Barcelona. Con más de 500 actuaciones, más de 100 guitarristas han formado parte de un proyecto pionero en su género que se ha consolidado referente para las orquestas de guitarra del mundo. 
 
En su presentación en Sant Cugat sus 30 guitarristas y los bailarines Olga Ponce y Moises Ramos, presentan un atractivo programa con arreglos de Sergi Vicente: entre otras obras, incluye la Danza de las hachas de G. Sanz; Asturias y Sevilla de Albèniz, el Intermezzo de "Las bodas de Luis Alonso", la Danza del Fuego del "Amor Brujo" y la Danza de "La Vida Breve" de Manuel de Falla y también obras de los cubanos Ignacio Cervantes y Leo Brouwer.
 
El concierto será el domingo 19 a las 7 de la tarde, en el Aula Magna de la Escuela Municipal de Música. El precio de las entradas es 6 euros (para nuestros socios 2 euros) y se pueden reservar  a traves del apartado contactar de nuestra w eb  www. jmsantcugat.org, o llamando a los  teléfonos  93.589.73.09 ó al 626.405.685
 
En este concierto, por cortesía del Teatro Auditori de Sant Cugat, se realizará el sorteo de un abono para la próxima temporada del Teatro. Es el segundo abono que se sortea esta temporada, desde el mes de febrero se han entregado  más de 400 participaciones entre el público. Las últimas se entregarán en este concierto, al finalizar se realizará el sorteo y conoceremos el afortunado. 
 
Dos conciertos "Zona al carrer" con la colaboración de Goestravel: dos agrupaciones inglesas en la Plaza de Octavia
  • Jueves 16 de junio a las 19h, UCLU Jazz Band
  • Martes 5 de julio a las 18h, Heath Park School Band.

 

Después de 17 conciertos de cámara, 6 conciertos del ciclo Una hora de Música de la programación Off del Teatre Auditori y 2 conciertos Zona al carrer, toca parar hasta octubre cuando volveremos con las pilas cargadas y una atractiva programación "pensada especialmente para ti"
 

 

Imatge de complement
04/03/2016

 

Perquè fem 15 anys, fins a l'últim concert del mes de juny, per cortesia del Teatre Auditori, el públic rebrà les participacions per al sorteig d'un abonament per a la seva pròxima temporada.

Imatge de complement Ampliar imatge
28/01/2016

És el 15 aniversari de Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès.

Diumenge que ve el guitarrista Ferran Talarn dóna inici a la Temporada XV del cicle de concerts de cambra. Aquest any es produeix un tomb en la programació: més sistemàtica, més variada, adreçada a tots els públics.

S'incorporen dues noves línies en la programació: "En clau de Fa-Mília" i "De la clàssica al jazz"

Cortesia del Teatre-Auditori de Sant Cugat, aquest diumenge vam sortejar entre el públic l'abonament Quintet de clàssica de la seva  programació febrer-maig. A partir del proper concert el públic rebrà participacions per al sorteig, al mes de juny, d'un altre abonament per a la programació de la seva propera temporada.

Imatge de complement Ampliar imatge
19/11/2015

 

Aquest dissabte el pianista Diego Catalán, guardonat amb diversos premis, presenta el programa Cinc anys: Chopin i Beethoven.

Diego interpretarà la Sonata en Si menor Op. 58 de Chopin i la Sonata opus 111 núm 32 en do menor de Beethoven, les últimes sonates d'aquests genis escrites curiosament 5 anys abans de la seva mort .

Comptarem amb la participació de l'escriptor Cesc Avilés, autor de Barcelona melòmana, "una obra que divulga les millors històries i curiositats sobre Barcelona, la música clàssica i els grans compositors universals "

Amb Barcelona melòmana, Cesc Avilés ha volgut unir la història social de la ciutat amb els autors universals de la història de la música clàssica.

A les 6 de la tarda, a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Musica.

Imatge de complement Ampliar imatge
04/05/2015

 Santiago  Acevedo, músic somiador i compromès amb ell mateix i amb la músic, va escollir el contrabaix com a instrument i el seu cor com a gresol de les composicions que integren seva més recent producció discográfica, "ARRELS"  que reuneix els més grans jazzistes de Barcelona.

Raíces ha estat premiada com a "Millor Producció de Latin Jazz" per la revista Arcàdia de Colòmbia.
El disc es presènta a Sant Cugat aquest Diumenge 10 de maig al Celler Cooperatiu, 12 hores

Imatge de complement Ampliar imatge
04/05/2015

Ens incorporem als serveis de WUPCity, un nou canal de comunicació que s'ha presentant, oficialment, aquest darrer cap de setmana a la Sant Cugat Experience.

 Què és WUPCity? És una aplicació d’alertes (WUP's) per a dispositius mòbils, compatible amb els sistemes Android i iOS (Apple), on l'usuari pot escollir els temes dels que vol estar informat.

Per a què ho utilitzarem des de Joventuts Musicals? WUPCity serà, juntament amb els butlletins i el web, l'eina de comunicació “oficial” de la nostra entitat. Amb els WUP's us informarem del què fem, quan ho fem i on ho fem.

On em puc descarregar l'aplicació?
L'aplicació ja està disponible a l'Apple Store i a Google Play. I ÉS GRATIS!!

 Com la configuro? Un cop us hagueu instal·lat l’aplicació als vostres mòbils, heu d’anar a icona de CULTURA i, un cop a dins, entrar a la icona d’Joventuts Musicals de St Cugat, escolliu quines alertes voleu rebre.

Esperem que aquesta nova eina us sigui d’utilitat i agilitzi la comunicació, sense saturar de missatges els telèfons. Per qualsevol problema, contacteu amb info@jmsantcugat.org
 

Música i WUP's!

Imatge de complement Ampliar imatge
16/04/2015

En un recorregut des del monestir fins al celler cooperatiu modernista, el Museu mostra la història vinícola de Sant Cugat, i després els germans Puertas presenten el seu nou disc i ens porten a viatjar en el temps, quan la música es feia per fer gaudir i per deixar els problemes de la vida quotidiana enrere.

Imatge de complement Ampliar imatge
23/01/2015

Quan dues institucions prestigioses estrenyen llaços el resultat és, evidentment, lloable .

Els punts de llibre, amb obres originals d'artistes de FIRART, per informar la programació de Joventuts Musicals han esdevingut petites joies que han traspassat les fronteres catalanes i resulten actualment molt sol·licitats pels col·leccionistes.

La programació gener-juny 2015 compta amb 19 obres de 11 creadors: Begoña Valcárcel, C. Bellros, Espiell, Luis M. Baquero, Miquel Paez, Núria Alsina, Pepe Montes, Palmira Bové, Rafael Centel, Salvador Palou i Miquel Pellicer .

141 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats