Saltar a contenidos

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegación

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement
29/09/2019
Música
Regala't un concert
Laura del Rio, soprano-Rodrigo de Vera, piano

 La flamant guanyadora del premi extraordinari al millor cantant català de l'últim Concurs Viñas entregat per JM Catalunya, la soprano Laura del Río, es presenta a la Xarxa de Músiques amb un programa en el que es farà un recorregut per les obres més representatives de l'òpera i la sarsuela.

Laura del Río ha pujat als escenaris amb Violetta de La Traviata, Lauretta de Gianni Schicchi, Marina de Marina, Rosa de Maruxa, La Coribanti de L'impresario in angustie... Recentment ha estrenat l'espectacle 'Mans a l'òpera' al Gran Teatre del Liceu i pròximament representarà Carolina de Luisa Fernanda i Musetta de La Bohème. Recentment ha sigut guardonada amb tres Premis Extraordinaris al prestigiós Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas. També destaquen nombrosos premis en el Concurs Internacional Noves Veus de Sevilla, el Concurs Internacional de Canto Ópera de Tenerife, el Concurs Internacional de Canto de Logroño, el Concurs Internacional de les Corts, el Certamen Nacional de Sarsuela de Valleseco.

El pianista i director d'orquestra Rodrigo de Vera s'ha format a Musikene (Sant Sebastià), a la Guildhall School de Londres i a l'English National Opera. Té una àmplia experiència com a repertorista, pianista acompanyant i recitalista en els gènere vocal i instrumental, havent actuat al Wigmore Hall o la BBC Radio 3 de Londres. Com a director, ha treballat como assistent a Owen Wingrave, L'Enfant prodigue i Francesca di Foix al Regne Unit i Canadà, i recentment ha dirigit Riders to the Sea y Sāvitri a la British Youth Opera de Londres. Des de 2015 forma part de la plantilla del Gran Teatre del Liceu, on ha treballat amb cantants com Jonas Kaufmann, Joyce DiDonato o Irene Theorin en produccions de Andrea Chénier o Tristan und Isolde entre d'altres.

PROGRAMA

  • G. Puccini: Quando me'n vo' (La Bohème)
  • G. Charpentier: Depusi le Jour (Louise)
  • G. Puccini: Chi il bel Sogno di Doretta (La Rondine)
  • J. Massenet: Je marche sur tous les chemins... Obéissons quand leur voix appelle (Manon)
  • G. Puccini: Intermezzo (Manon Lescaut)
  • F. A. Barbieri: A través de mis cristales (Sueños de oro)
  • P. Sorozábal: Noche hermosa (Katiuska)
  • M. Marqués: Lágrimas mías (El anillo de hierro)
  • M. Nieto i G. Giménez: Me llaman la primorosa (El barbero de Sevilla) 

Lugar:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Pl. Victòria dels Ángels - Sant Cugat del Vallès
Horario:  19h
Organiza:  Joventuts Musicals St. Cugat-JM Catalunya
Precio:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Nens 3 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible