Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
03/04/2016
Música
Grans intèrprets d'avui
Maria Canyigueral, piano

Premiada en concursos internacionals: al 2010 va ser finalista del XII Concours International d'Ille de France, al 2012 va obtenir el segon premi al Wifrid Parry Prize de Londres juntament amb la violinista Marisol Lee, i al 2014 el segon premi al "Concurso Internacional de Música de Cámara Antón García Abril" de Granada juntament amb el viol·loncelista Alex Rolton.

Maria Canyigueral, nascuda a Girona, estudià al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Michel Wagemans i amplià els seus estudis amb André de Groote a Brussel·les i Nino Kereselidze a Madrid. Posteriorment es trasllada a Londres, ciutat a on resideix actualment, i becada per la Fundació Agustí Pedro Pons cursa un Master of Arts in Performance a la Royal Academy of Music sota la tutela de Sulamita Aronovsky, que finalitza al 2013 obtenint el Dorothy Bryant Award.
Ha tocat com a solista o en música de cambra en sales importants, incloent “la Sala dels Miralls” del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, l’Auditori de la Pedrera, l’Auditori Caixa Fòrum, St Martin in the Fields i St. James
's Piccadilly de Londres, la Fundación Juan March de Madrid, la Sala María Cristina de Málaga, entre d’altres. Ha tocat en reconeguts festivals com el Festival Mas i Mas, Iberian Latin American Music Society de Londres, Festival de Música de Cámara Fundación Monteleón, Festival Internacional "Concerts de Mitja Nit" (Sitges), Festival Músicos del Mundo (León). Algunes de les seves interpretacions han estat enregistrades per ràdio Catalunya Música, BTV i UPV-RTV.

Ha tocat com a solista amb orquestra el Concerto KV414 de Mozart, el Concerto Op. 15 de Beethoven i, recentment, les Variacions Simfòniques de C. Franck (Auditori de León).


Programa

 

  • Sonata en mi menor hob. XVI: 34, J. Haydn
  • Drizzle draft, J. M. Guix
  • Sonata op.1, A. Berg
  • La maja y el ruiseñor, E. Granados
  • Una  pàgina per Chopin,  B. Casablancas
  • Preludes op. 11 (selection), a. Scriabin
  • Sonatine pour Yvette, X. Montsalvatge 

 

Lloc:  Escola Municipal de Música "Victòria dels Angels" - Plaça del Centre Cultural, 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat
Preu:  6 euros. Socis Club Montanyenc 4 euros. Socis de JM 2 eurosSi necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats