Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
17/03/2019
Música
Regala't un concert
Eva de la Torre, violoncello & Chiko Tanaka, piano. Featuring Martina Almirón, piano

 

 

 

 

Martina Almirón

M. Clementi :  Sonata opus 25 n.2  Allegro con brio

A. Scriabin: Preludi X opus 11


 

Eva de la Torre & Chiko Tanaka

Frank Bridge: Quatre peces per a Violoncel i Piano H.104 (1912)

Manuel de Falla: Suite Popular Espanyola 

Bohuslav Martinu: Nocturnes per a Violoncel i Piano H189

Béla Bartók: Sis Dances Populars Rumanes

 

Eva de la Torre 

El 2009 es traslladà a Anglaterra per estudiar a la Yehudi Menuhin School,amb Thomas Carroll.

Ha participat en concerts en solitari i de cambra en sales de renom angleses com Wigmore Hall, Royal Festival Hall, Windsor Castle i National Gallery. A Catalunya ha actuat al Teatre Victoria, Palau Sant Jordi, Sala Albèniz entre altres. A més del Regne Unit i Espanya, ha tocat també a la Xina, Singapur, Malàisia, Alemanya, Suïssa, França i Àustria.

A part dels seus professors titulars, ha rebut classes d’altres músics de renom com Heinrich Schiff, Frans Helmerson, Sol Gabetta, Gary Hoffman, Jens-Peter Maintz i Jean-Guihem Queyras.

Premis obtinguts inclouen: "Albert Hänggi-Stiftung","Lyra Stiftung", "Haiku Stiftung", "Geert und Lore Stiftung", "Fondation Thorens", "DOMS - Stiftung", "Lee Abbey Award", Brackenbury Award".

Els seus estudis, tant a la "Yehudi Menuhin School", al "Royal College of Music" de Londres i a la "Musik Akademie" de Basilea, han estat generosament esponsorats en la seva totalitat per les mateixes institucions.

El Juny del 2018 l'Eva va obtenir el Màster en Interpretació i Pedagogia a l'Acadèmia de Música de Basilea de la mà de Rafael Rosenfeld.

 

Chiko Tanaka

Procedent d'Hokkaido, Japó, resideix a Catalunya des de l'any 2000.

Va estudiar l'especialitat de piano amb Pierre Reach a l'Escola Superior de Música de Catalunya i paral·lelament, música de cambra amb el Quartet Ysaÿe i el Quartet Casals, així com amb Charles Tunnel i Alan Branch. Després de finalitzar els estudis de Grau Superior a Barcelona, es trasllada a Graz, Àustria, cursant el Màster de Música de Cambra a la Universität für Musik und Darstellende Kunst de Graz, sota la tutoria de Chia Chou, l'anterior pianista del prestigiós Trio Parnassus.

Ha participat en màster-classes amb Miquel Farré, Ramon Coll, Josep Maria Colom, Gerald Fauth i Vitaly Margulis, i de Lied amb Francisco Poyato, Mitsuko Shirai, Ruth Ziesak, Dalton Baldwin, entre d'altres.

En l'àmbit de música de cambra ha realitzat projectes amb diferents formacions a Berlín, Sapporo, Obihiro i diverses ciutats catalanes.

Actualment acompanya solistes vocals i instrumentals com també ensembles vocals.

 

Martina Almirón

La Martina es va educar amb la música des de ben petita, començant piano amb el seu pare, professor al CMMB. A mesura que ha anat creixent ha anat sentint la necessitat d’expressar-se amb el piano com una manera de comunicar-se sense la necessitat de dir res amb paraules. El seu primer concert va ser precisament en aquesta sala, gentilesa de JJMM de Sant Cugat, en un concert dedicat a joves talents. Actualment té 13 anys i està fent 2n d’ESO a l’IEA ORIOL MARTORELL. Ha col. laborat en diferents projectes musicals en sales com el Palau de la Música (juliol 2018: Festival Bachcelona de la mà de Ton Kopmann) o bé a l’església Santa Maria del Pi (desembre 2017) participant una cantata de J.S. Bach amb el cor Benjamin Britten i l’orquestra Oriol Martorell. 

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats