Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
02/12/2018
Música
Regala't un concert
Sara Bañeras, soprano-Jorge Jasso, tenor-Víctor Galiano, piano. Feat Martina Burón

 Programa

Martina Burón

Piano: Oriol Luque

F. Shubert & Goethe-Rosa de Bardissa

Sara Bañeras-Jorge Jasso-Víctor Galiano

G. Bizet

Le Pecheurs de Perles-Comme autrefois

Carmen-La fleur que tu m’avais jetée

F. Poulenc

Les mamelles de Tirésias-Non monsieur mon mari

Ch. Gounod-Roméo et Juliette

Je veux vivre

Nuit d’hymenée

2na part

V. d'Annibale & L. Bovio-O paese d’o sole

S. Cardillo-Core ‘ingrato

V. Bellini -I Puritani-Qui la voce

G. Puccini-La Bohème-Che gelida manina

G. Verdi-La Traviata-Parigi o cara

 


Sara Bañeras Carrió (1991) debutà professionalment l’any 2012 amb el rol de Francina de Cançó d’Amor i de Guerra. Des de llavors, ha realitzat nombrosos concerts d’òpera, cançó i oratori arreu d’Europa, tant en format íntim com en a grans auditoris. Ha interpretat amb èxit els rols de Pamina i Erste Dame a Die Zauberflöte, Miss Rowan a Little Sweep, Amore a Orfeo et Euridice, Frasquita a Carmen, Lisinga a Le Cinesi, Marcellina a Le nozze di Figaro, Modestina a Il viaggio a Reims , Alfonsina a Il Convito i Cosette a Bohemios. Ha estat premiada, entre d’altres, en el 14è Concurs Internacional de Música de Les Corts 2018 (4 premis, entre ells el 2n Premi i el Premi del Públic), IV Concurs Internacional de Cant de Medinaceli 2017 (2n Premi), L’Odissea de la Veu (2n Premi), finalista al Concurs Internacional de Cant de Logroño. S’ha format a la prestigiosa Accademia Rossiniana amb Alberto Zedda a Pesaro i ha pogut aprendre de grans mites de l’òpera com Montserrat Caballé, Renata Scotto, Teresa Berganza, Jaume Aragall o Juan Diego Flórez. També ha cursat el Màster d’Interpretació Operística al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo. Actualment, rep consell del tenor Dalmau González i la soprano Ofèlia Sala.


Jorge Jasso, Ciutat de Mèxic. Graduat Superior de Cant 2003 per l'Escola Nacional de Música de la Universitat Autònoma de Mèxic. Ha estudiat amb Teresa Berganza, R. Acosta, D. González, F. Araiza, J. Camarena, Irene Theorin, G. Galán, Giovanna di Rocco. Guanya el Primer Premi en el XIV Concurs de Cant Francisco Araiza (Mèxic, 2003) Membre honorari al costat pianista xinès Lang Lang com "Confrares de Mérit" promeses de la música i el cant "Confraria del Cava", Barcelona 2007. Ha participat en diverses òperes, recitals i concerts nacionals i internacionals: Swan de Carmina Burana, Tamino de Die Zauberflöte, Fernando del Vaig cosir Fan Tutte, Il Conte d' 'Almaviva de Il Barbiere di Siviglia, Sir Edgardo a Lucia di Lammemoor, Nemorino a L'Elisir d'amore, Duca di Mantova de Rigoletto, Alfredo Germont de la Traviata, Rodolfo de La Boheme, li Remendado a Carmen, Ahmet en l'estrena de l'òpera el Mercader de Somnis, Eloi  a la Zarzuela Cançó d'amor i de Guerra, príncep Sergio a la Zarzuela Katiuska,  Gustavo a Los Gavilanes… al 2018 debuta el rol Alfredo Germont al costat soprano Montserrat Martí  seguit  d’un concert Opera Gala en Atenes al costat  soprano Greca Katia Paschou,  tambè  debuta com a solista en el Gran Teatre del Liceu en la Operetta Candid de L. Bernstein amb els rols Alquimista, Sultán Achmet i Crook.


Víctor Galiano, comença  estudis amb Carme Talleda. Ha treballat amb pianistes com Antoni Besses i Rita Wagner. Inicia la carrera de cant amb la Soprano M. Àngels Sarroca, més tard amb la Mezzo Francesca Roig, el Tenor Joan Ferrer i Daniel Muñoz amb el que segueix actualment. Forma part del cor dels Amics de l'Opera de Sabadell com a cantaire becat, on col·labora també com a Pianista de l’escola d’Opera. Ès repertorista de grans promeses del cant españoles, director musical dels Cors de sarsuela de Sabadell i dels Amics de l'òpera i la sarsuela de Terrassa, el que compagina amb la pedagogia del piano i cant.

 

Martina Burón, conscient que el món musical és difícil, no es cansa de treballar per aprendre en aquest llarg camí. Actualment cursa 4t Grau Professional de Música al conservatori municipal de música Victòria dels Àngels amb els professors Marta Rodriguez, Raimon Romaní,  Joan Josep Gutierrez i Toni Fernàndez. A més, estudia cant a Aula de So amb  Ferran Campabadal.
 

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats