Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
30/09/2018
Música
Regala't un concert
Alberto Reguera, violí & Josep Maria Almirón, piano Feat: Yujim Pons, violí

Programa

Yujin Pons

  • Violín Concerto en G minor Rv 317 1r mov. Allegro, A.Vivaldi.
  • Alegro, J. H. Fiocco

 

Duo Almiron-Reguera: BRAHMS SONATES

  • Sonata nº 2 en La major, Op. 100
  • Sonata 3 en re menor, opus 108

 

 Integrat per músics versàtils i apassionats, el DUO ALMIRON -REGUERA neix amb l'ambició d'interpretar el gran repertori existent per aquesta formació, combinant-lo amb obres i compositors que en poques ocasions tenim el privilegi d'escoltar.

Tots dos són professors del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i, sent fidels al seu interès i devoció per la música de cambra, posseeixen una àmplia experiència concertística en molt diverses formacions amb les que sumen actuacions en importants sales de concert del territori nacional (Palau de la Música Catalana, Auditori de Saragossa, Gran Teatre del Liceu, Auditori de Barcelona, Teatre Principal de Sabadell, Auditori Caixaforum, Ateneu Barcelonès, Atlàntida de Vic, Festival internacional de Sta. Florentina...), així com concerts a França , Itàlia, Alemanya i Holanda.


Josep Maria Almirón: músic sincer i autèntic que només té per objectiu primer i últim posar la seva gran sensiblitat al servei del compositor que interpreta (Jaques Rouvier, Conservatorie National Supérieur de Musique et Danse de Paris)


Alberto Reguera: jove violinista dotat d'un magnífic talent musical i amb una sensibilitat expressiva poc freqüent (Gonçal Comellas)


Yujin Pons Començà els seus estudis de violí a l’edat de cinc anys, a l’escola Fusió amb Luis Ampudia.
Ha participat a diversos congresos del mètode Suzuki , així com al 70 aniversari del l’asociació al Palau de la Música Catalana.
Ha rebut classes de Yuri Volguin, Kathy Leidig, Akiko Oi,Patricia Ruttiman entre altres.
Ha estat Guardonada al Concurs de violí de Barcelona amb el segon premi a la seva categoria al les edicions 2016 i 2017 amb 8 i 9 anys.

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats