Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
16/09/2018
Música
Regala't un concert
Construint ponts entre el jazz i el líric-Violetta Curry & Efrem García Salinas. Feat: Clara i Mireia González
Construint ponts entre el jazz i el líric

Construint ponts entre el jazz i el líric

Mireia i Clara

 • For good, Wicked, Stephen Schwarz
 • Think of me, The Phantom of the Opera, Andrew Llowd Webber
 • I dreamed a dream, Les Misérables, Claude-Michel Schönberg

 

Efrem i Violetta

 • The Man I Love (George Gershwin) / Embraceable You (George Gershwin)
 • I Feel Pretty (Leonard Bernstein) / Somewhere (Leonard Bernstein)
 • (Somewhere) Over the Rainbow (Yip Harburg / Harold Arlen)
 • Summertime (George Gershwin)
 • Ave Maria (Guilio Caccini)
 • Anema e Core (Salvatore D'Esposito / Domenico Titomaglio)
 • 24 Micropreludis, op. 11 (Efrem Garcia Salinas)
 • Pregària i Dansa (Efrem Garcia Salinas) 

 

Violetta  recorda veure a casa seva de Filadèlfia al seu pare al piano, assajant la seva música mentre ella el mirava emocionada. Va créixer amb la música a casa seva i al seu cor. Ha fet diverses gires i ha gravat extensament, actuant per tota Europa i en festivals com el Festival ‘Gateway to the Americas’ (Mèxic), el Festival GREC (Barcelona), el Festival de Teatro y Música de Manizales (Colombia), i Penang Island Jazz Festival (Malàsia). Com artista de gravació, ha treballat amb molts músics i ha estat vocalista principal pels segells discogràfics Casagrande i Metropol Records.

El pianista i compositor Efrem Garcia i Salinas ha actuat ha actuat en els més destacats escenaris europeus europeus, des de l’illa de La Palma fins a Sant Petersburg, així com a Tunísia, Gabon i Mèxic, abraçant el recital solista, el concert solista amb orquestra, la música de cambra, l’acompanyament de nombrosos solistes i conjunts vocals i formacions corals i el teatre musical. La seva trajectòria inclou l’enregistrament i el cinema. Pel que fa a la docència, ha estat repertorista de les aules de cant de Julie Kalifa, Elisabeth Kapour, Jacqueline Bonnardot (Schola Cantorum) i Eva Norska a París així com de Vincenzo Spatola a Barcelona; i professor de piano a l’Escola de Música del Palau (Barcelona) i l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (Sant Cugat del Vallès). Ha estat tenor del conjunt vocal Dodecamen (París) i actualment ho és de l’Ars Rei Choralis (Barcelona).Ha estrenat obres de compositores i compositors catalans: Manuel Blancafort, Jordi Flaquer, Joan Josep Gutiérrez, Miquel Ortega, Carles Prat, Jesús Rodríguez Picó, Àngels Vallribera i Soler, Mariona Vila... i, en tant que compositor, ha escrit per al piano, cançons, música de cambra amb piano i música coral. Actualment prepara l’espectacle de creació pròpia Contes de seda i de setí, que compta amb l’actriu Mont Plans i la direcció de Ramon Molins. Ha estat iniciat a la Mestria de Reiki (Sistema Usui i Tibetà) i és Facilitador de PSYCH-K®.

 

La Clara i Mireia González Espelt es van iniciar en la pràctica i l’estudi de la música de la mà de la seva mare des de ben petites.  Ben aviat començaren a estudiar també instrument, el piano (Mireia) amb la mestra Rosa Masferrer i el violoncel (Clara) amb la mestra Eulàlia Subirà.

Des del 2016 són alumnes de l’Aula de So de Sant Cugat del Vallés i membres del Cor Infantil Sant Cugat. Paral.lelament, la Mireia segueix estudis de piano amb Carles Marigó, i la Clara ha començat aquest curs a estudiar cant amb Salvador Parrón.

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informacióió a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats