Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
24/02/2019
Música
Regala't un concert
Umbra Duo: Jaume Angelès, violí & Eugenia Guri, piano. Feat Enric Moya, violí

Umbra Duo vol presentar una proposta especial, que permet sentir en concert els timbres dels dos instruments de manera individual per a després unir-los i poder apreciar així el bell canvi de sonoritat que transforma els timbres per a fer-ne un de nou.

 Programa

  • J. S. Bach: Suite 2 BWV 813 per a piano sol
  • L. V. Beethoven: Concert per a violí i orquestra(piano) en Re Major op.61
  • César Franck: Sonata per a violí i piano en la Major, Op. 105

 

 Eugènia Guri,  piano .- Neix a Barcelona l’any 1995. Està cursant actualment un màster al Conservatori Reial de Brussel·les amb el professor Boyan Vodenitcharov. Es gradua l’any 2017 a l’Escola Superior de Música de Catalunya–ESMUC amb el professor Vladislav Bronevetsky, i el 2018 obté un Màster en Estudis Avançats en Interpretació, també a l’ESMUC. Va començar la seva formació als 6 anys, amb la professora Carme Cesena, i va continuar després amb Sebastián Colombo.

Ha participat com a alumne activa en diversos cursos i classes magistrals (Pietro De Maria, Andrzej Jasinski, Marta Zabaleta, Helen Krizos, Denis Losev...), i ha rebut un seguiment a través de classes durant un temps dels mestres Karen Merle i Alan Weiss, estant becada en algunes ocasions pel Centre d’Estudis Pianístics – CEP.

Ha rebut diversos premis arreu de Catalunya i ha format part del programa de concerts en diverses sales, com Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges, Casal del Metge, Auditori CCCB, Auditori Eduald Toldrà de Barcalona, Auditori L’Atlàntida de Vic, Casa Elizalde, Sala 2 “Oriol Martorell” de l’Auditori de Barcelona i Sala Maene de Brussel·les.

En l’àmbit de la música de cambra, ha estudiat amb membres del Quartet Casals i amb Kennedy Moretti, i ha guanyat diferents premis juntament amb el quartet Caelum.

Jaume Angelès Fité, violí.- Neix l'any 1996 a Barcelona. Està cursant actualment un màster a la Hochschule für Musik Basel amb la professora Barbara Doll. Es gradua l’any 2018 a l’Escola superior de Música de Catalunya - ESMUC amb el professor Yuri Volguin. Als quatre anys comença l’estudi del violí amb Pablo Cortés, autor del Mètode Nícolo per iniciació al violí i la viola. Posteriorment, segueix la seva formació amb Tatiana Aleshinsky.

Va ser membre titular de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), secció alevins, des de 2009 fins al 2014. Ha format part de diversos grups cambrístics com l’Smirnoff Trio o el Quartet Caelum, amb els quals ha anat tres anys al Curs Internacional JMI Chamber Music Campus (2015-2016 i 2018) d’Alemanya, rebent tutela de grans mestres com Heime Müller, Ferenc Rados, Hariolf Schlichtig, Donald i Vivian Weilerstein, així com també dels membres del Quartet Belcea i Casals, amb el que han rebut a part tutelatge a Barcelona (juntament amb el pianista Kennedy Moretti).

Umbra Duo neix l’any 2017 a l’Esmuc a Barcelona, sota la tutela de Kennedy Moretti i el Quartet Casals, fruit de la decisió de dos joves músics, que ja tocaven junts en altres formacions com Quintet i Quartet per piano, d’abordar el repertori per a Violí i Piano, gràcies entre altres motius a l’ample ventall de repertori d’altíssima qualitat que permet aquest gènere, però també gràcies a l’accessibilitat que garanteix aquest format. Umbra Duo parteix amb la intenció de dirigir-se a tota mena de públic curiós amb ganes d’escoltar bona música, amb l’objectiu de fer arribar la música clàssica per a Violí i Piano a tots els barris possibles de Barcelona. Així doncs, la formació busca contribuir a apropar la música clàssica als barris on no tant sovint i té cabuda, en la recerca d’encuriosir i difondre la cultura dins la nostra societat, sense barreres socials que n’impedeixin l’accessibilitat.

Enric Moya, violí.- Segon i tercer premi al Concurs instrumental Sant Anastasi de Lleida (2017 i 2018) en la categoría de solista . És integrant de la JONCA (Jove Orquestra Nacional d'Andorra) i la JOSV (Jove Orquestra simfònica del Vallès).

 

Programa
Serguei Prokofiev: Romeo i Julieta "Montagues i Capulets"

F. Kreisler: Praeludium and Allegro (In the sytle of Pugnani)

 

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats