Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
23/09/2018
Música
Regala't un concert
Luis A. García, guitarra. Feat: Yuna Pons, violoncello

Programa

Lazos sobre el Atlántico neix del vincle que uneix a les Canàries amb els tres continents que l'envolten: Àfrica, Amèrica i Europa. L'anomenada tricontinentalidad ha inspirat aquest projecte que desperta i evoca sentiments a través de la música que emana de les cordes de la guitarra en un recorregut per la composicions d'autors de Catalunya, Espanya i Hispanoamèrica.

Yuna Pons

 • S. Suzuki: Allegro
 • R. Schumann: The happy farmer

Luis Alejandro García

 • E. Lecuona: La Comparsa, Danzas afrocubanas (arr. M.Barrueco)
 • M. Llobet: Romanza
 • A.J. Manjón: Aire Vasco
 • A. Lauro: 3 valses venezolanos
 • R. Hernández: Cachita (basado en el arreglo de Guyún)
 • V. Parra: Anticueca Nº1
 • L. Brouwer: El Decamerón Negro
 • V. Asencio: Suite Valenciana
 • J. Turina: Fantasía Sevillana


Luis Alejandro García, natural de La Laguna (Tenerife), malgrat la seva joventut ha obingut més de 10 premis internacionals, com el Primer Premi, Premi Llobet i Premi del Públic al destacat Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona "Miquel Llobet" entre d'altres. Ha rebut classes de mestres de la talla de Leo Brouwer, David Russell, Marc Tamayo, Carlo Marchione o Zoran Dukic, entre molts d'altres, i ha ofert concerts en diferents teatres i auditoris dins i fora de les illes. Ha col·laborat, així mateix, com a solista amb orquestres com l'Orquestra Simfònica de Tenerife (OST), l'Orquestra Simfònica de Girona o l'orquestra de l'Òpera de Cambra de Canàries. En els propers mesos els seus compromisos professionals inclouen concerts i master-class als EUA, Xile i l'Argentina, així com recitals a ciutats com Barcelona, ​​Girona o Jaén. Igualment, el proper mes de febrer gravarà el seu primer CD en solitari amb el segell JSM Guitar Records, de la mà de Javier Salvador.

Yuna Pons Jeon començà els seus estudis a l’edad de tres anys a Sant Cugat i més tard, als cuatre sota el mestratge del violoncel de les mans de Albert Martin. Provenent d’una familia de músics ha participat a les Colònies musicals de Prades, reben classes de Jhon Wion I Amaia Ruano entre altres.

 

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats