Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
21/10/2018
Música
Regala't un concert
Duo Àmarim: Manel Miró Cugat, piano & Maria Lombarte Gil, piano i veu. Featuring: Mónica Maranillo

Programa: Teclejant a quatre mans

Piano a quatre mans

  • Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit, J. S. Bach / G.Kurtág
  • Fantasia en fa menor, Franz Schubert
  • Ma mère l’Oye, Maurice Ravel

Piano a quatre mans. Veu i piano

  • Café 1930, Astor Piazzola
  • Abschied von der Erde, Franz Schubert
  • Cançó de comiat, Eduard Toldrà
  • Blackbird, Paul McCarthney
  • Cançó del bes sense port, Mª Mercè Marçal
  • Wat game shall we play today, Chick Corea
  • Paraphrase on Dizzy Gillespile’s Manteca, Nikolai Kapustin

 

Manel Miró Cugat, nascut a Tortosa, va iniciar els seus estudis musicals a la mateixa ciutat natal i va tenir com a principals professors a M. Teresa Tallada, Paquita Angelats i Clara Llop. Continua la seva formació pianística a Barcelona amb la prestigiosa concertista Ludovica Mosca i perfecciona la seva tècnica a Bordeus amb el pianista francès Alain Motard per obtener el Grau Superior de Professor de Piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Durant aquest període va rebre classes magistrals d’interpretació pianística amb Fréderic Gevers. Ha estudiat piano modern (jazz) amb la pianista nord-americana Michele Faber.
És Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Implantologia ( “Diploma in Implant dentristy”, Departament of Biomaterials/Handicap Research Göteborg University” ), i compagina la seva professió com a odontòleg amb la seva passió per la música.
Actualment és el pianista del Cor LaBinota i membre fundador de l’Espai de Música LaBinota a Tortosa. Ha col·laborat com a pianista acompanyant amb l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa i és el pianista/teclista del quartet Sisan Grup.

Maria Lombarte Gil, nascuda a Tortosa, va iniciar els seus estudis musicals a Amposta i va tenir com a professors a Sefa Montañés i a Rosend Aymí. Posteriorment es traslladà al Conservatori Professional de Música de Vila-seca on obtingué el títol Professional de piano amb la professora Andrea Kreminsky. Continua la seva formació pianística a Barcelona amb el gran mestre Àngel Soler amb qui es prepara per obtenir el Grau Superior de Professor de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.
S’especialitza en el mètode Willems de pedagogia musical amb el professor Jaques Chapuis.
La seva inquietud per la pedagogia musical li ha fet descobrir noves metodologies com el mètode Bapne (Body Percussion), treballant amb el mestre Javier Romero.
Obté la certificació de professor d’educació Musical Temprana del mètode Gordon i actualment treballa amb un nou projecte de sensibilització musical a l’edat de 0 a 3 anys.
La seva passió pel Cant i el Cant Coral fan que es dediqui a la direcció de cors. Per tal de conéixer millor la seva veu com a instrument i per poder millorar la tècnica vocal com a cantant i directora s’està formant amb Estill Voice Training amb Jasmina Azlor i Helen Rowson i s’està preparant per obtenir el títol de CMT (Cetified Master Teacher) Estill Voice Training.
És la directora de l’Escola de música Hiberus a Amposta. Professora de cant a l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa. Després de molts anys treballant en la direcció de Cors i fent classes de piano i música en familia crea, juntament amb Manel Miró, l’Espai LaBinota, centre d’estudis musicals, especialitzat en el Cant coral i la Formació musical a l’edat temprana.
És la directora del Cor LaBinota amb qui fa molt anys que treballa, i amb una activitat important de concerts i espectacles.

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats