Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
31/03/2019
Música
Regala't un concert
Patricia de No, flauta & Vesko Stambolov, piano. Featuring Albert Turón, flauta

 Patrícia de NO, flauta

La crítica internacional destaca la seva versatilitat i personalitat expressiva duent a de No a països com Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Dinamarca, EUA, Xina, Finlàndia, Costa Rica, Colòmbia, i a ser convidada periòdicament en Festivals de Música i sales de concert d’Amèrica i Europa.

Escollida pel Grup Freixenet com a imatge de la marca Elyssia és patrocinada en una gira internacional a Colombia i Anglaterra (2016-2019).

Ha actuat com a solista davant d'orquestres com la "Silesian Chamber Orchestra", "Praghe Virtuosi Chamber Ochestra", "Orquestra Simfònica de Medellin”, "Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona", “OSV”,”ONCA", “OSSC","Hungarian Virtuosi de Budapest” i ha treballat amb mestres com Camberling, de Billy, Weigle, Plasson, Judd, Hogwood, López Cobos, Schneider, Foster, Liù Già.

Guardonada en diferents concursos nacionals i internacionals Espanya, Alemanya (Kuhlau Flute Competition) i Dinamarca (Carl Nielsen) el 1998 obté el Premier Prix de Flauta de Perfectionnament et Virtuosité del Cons.Sup.de Música de Ginebra, Suïssa, amb el mestre Maxence Larrieu.

Ha tocat en l’”Orquestra Simfònica de Tenerife”, ”Orquesta Filharmónica de Gran Canaria”,”Orquestra del Gran Teatre del Liceu”, ”Orquesta de Cámara de España”, ”Orquesta

Sinfónica de Bilbao”. Ha audicionat per a la Filharmònica de Berlin i quedà reserva de la Rundfunk Sinfonikorchester de Múnich.

Patrícia de No va treballar i rebre consell del mestre Jean-Pierre Rampal i Claudi Arimany, principals mentors musicals. Ha impartit master-classes a la Universitat de Medellín (Colòmbia), a l'Ashland University (USA), Universidad de San José (Costa Rica) i a Catalunya (ESMUC).

Patrícia de No toca una Pearl Opera Oro i des de 2016 és Pearl Artist Worldwide.

 

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats