Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
27/01/2019
Música
Regala't un concert
Paula Sánchez-Valverde, soprano-Viviana Salisi, piano.
CANTS DEL NORD, ECOS DEL SUD

 
 
 
La pianista Viviana Salisi i la soprano Paula Sánchez- Valverde proposen un recital ple de compositor desconeguts que, tot i no pertànyer al sud d’Espanya, van deixar a la seva música una clara influència de la cultura flamenca i del folklore espanyol. Serà dons, un recorregut per algunes de les més boniques peces catalanes, basques, franceses i andaluses, totes unides per la reminiscència flamenca.
 
 La Paula Sánchez-Valverde és nascuda a Pamplona al 1991. Va començar els seus estudis musicals als 8 anys amb el piano. Més endavant, va entrar a estudiar al Conservatori de grau mitjà “Pablo Sarasate” de Pamplona per finalitzar els estudis superiors de cant en el Conservatori Superior de Música del Liceu, amb la soprano Carmen Bustamante. És guanyadora del Primer Premi de la categoria de cant en el XXII Concurs de Joves Intèrprets organitzat a Girona; Primer Premi en el XXIII Concurs de Cant Mirabent i Magrans de Sitges; Premi Especial, atorgat per la fundació Ferrer i Salat, en la 55ena edició del Concurs Tenor Viñas organitzat pel Gran Teatre del Liceu. Recentment és guanyadora del II Concurs de Cant Josep Palet, celebrat a Martorell.
 
La Viviana Salisi es dedica, des de fa més de vint-i-cinc anys, al acompanyament del repertori vocal. Va estudiar en el Conservatori de Manresa amb la Glòria Massegú i Ludovica Mosca, i a l’Escola de Música de Barcelona. Es va especialitzar en l’acompanyament de lied i òpera a la Hochshule für Musik Franz Liszt de Weimar (Alemania). Ha actuat formant part de l’Òpera Còmica de Barcelona, guardonada amb el Premi Serra d’Or de teatre 2013. Des del 2001 és pianista repertorista de l’Escola Superior de Música de Catalunya. En aquesta mateixa escola va cursar el màster d’interpretació de Música Antiga. Des del 2015 també és professora de màster de lied “Victòria dels Àngels” i col·laboradora dels Amics de l’Òpera de Sarrià.

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès-J. M. Catalunya
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats