Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
27/04/2019
Música
Regala't un concert
Pel Parkinson: Gemma Torralbo, saxo & Joan R. Company, piano. Feat. Mezzo Quartet, saxos

Programa

  • Quia ergo femina,  Hildegarde von Bingen
  • Tres Romances, Op 21 Clara Schumann
  • Rapsodie pour Orchesre et Saxophone, Claude Debussy(arr. Vincent David)
  • Vers la vie nouvelle,  Nadia Boulanger 
  • Episode Quatrième, Betsy Jolas 
  • Sonata per a saxo alto en Do# Major, Fernande Decruck 
  • Fanfarria, David Maslanka

 

Gemma Torralbo Salmón.-  Realitza els seus estudis a l'Escola Superior de Música de Catalunya amb Luis Ignacio Gascón com a professor de saxòfon.

Com a intèrpret forma part de diverses formacions, entre les que cal destacar el quartet de saxos Sax-Sons (2005-2012), finalistes del 6è concurs Tutto Demestres, i actualment el Limnos Quartet, formació seleccionada per Joventuds Musicals la temporada 2016-17.

Col·labora amb orquestres com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya i l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Ha treballat amb directors com Leonard Slatkin, Marc Soustrot, Alfons Reverté, Miquel Ortega o Manel Valdivieso.

Joan R. Company.- Especialista en música de cambra, realitza una intensa activitat de concert a solo, en ensemble i en col·laboració amb artistes d’altres àmbits com la dansa, el teatre i les arts visuals, i és convidat com a pianista acompanyant en masterclasses cicles d’àmbit internacional.

Va iniciar-se en el piano amb la seua àvia materna, va estudiar amb els pianistes Xavier Esplugues i Isabel Soler a València i va completar la seua formació a l’Escola Superior de Música de Catalunya sota el mestratge de Jordi Masó.

És professor de repertori amb piano del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i del Conservatori de Sant Cugat i pianista acompanyant del Mallorca Saxophone Studio i l’Aula Galega do Saxo.

Mezzo Quartet: Pol Cabrera, saxòfon baríton - Gisela Dekort, saxòfon alt - Nabil Sarrate, saxòfon soprano - Estel Vivó, saxòfon tenor

El Mezzo Quartet, és un quartet de saxòfons format per estudiants del Conservatori Superior del Liceu i Conservatori de Terrassa.

Actualment alumnnes de l'Albert Juli'a Torné, han rebut masterclass de Moisès Bertran, Kenneth Tse i Miguel Vallés

L'anny 2018 Mezzo Quartet ha guanyat 1r premi de música de cambra categoria B i premi del públic per a tots els concursants al concurs Ciutat de Mataró música de cambra i piano així com elPremi de música de cambra Categoria C al concurs Pòdiums musiclas de Sant Joan de Vilatorrada

Lloc:  Sala Polivalent Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats