Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
17/11/2019
Música
Regala't un concert
Javier Lucio, guitarra

Durant el segle XX la guitarra es converteix en un instrument molt demandat per la ploma dels millors compositors de tot el món. Les avantguardes europees troben en la guitarra una de les grans inquietuds del segle XX: la recerca de noves sonoritats i la renovació tímbrica.

Eclèctica ens ofereix un viatge des del segle d'or de la guitarra clàssica fins als nostres dies, mostrant-nos un paisatge sonor on conflueixen tots els estils que han fet la guitarra un instrument solista en tota regla.

 
Javier Lucío García neix a Càceres l'any 1992, Rep la formació musical al Conservatori Hermanos Berzosa a Càceres, on obté un premi extraordinari en finalitzar els estudis. Continua el seu desenvolupament al Conservatori Superior de Música de Sevilla sota la tutela d'Antonio Duro, obtenint el premi extraordinari de fi de carrera. El 2016 comença el màster en interpretació musical amb el mestre Roberto Aussel a Colònia. Ha estat guardonat en concursos com a intèrpret solista, aconseguint el primer premi en el Concurs XI de Joves Músics d'Extremadura, El segon premi en el V Concurs de Guitarra Juan Crisóstomo de Arriaga, el tercer premi en el III Concurs Internacional de guitarra Alhambra per a Joves, i recentment, ha obtingut el premi en el 89è Concurso Juventudes Musicales de Joventuts Musicals d'Espanya. Ha ofert concerts en nombroses sales d'àmbit nacional i internacional, col·laborant també com a músic convidant en formacions musicals com la Gürzenich-Orchestra Köln, Internationale Ensemble Modern Akademie of Frankfurt (IEMA) y Curious Chamber Players of Stockholm.

 
PROGRAMA
  • J. Rodrigo: Junto al Generalife
  • S. Assad: Eli's Portrait
  • T. Takemitsu: Equinox
  • N. D'angelo: Due Canzoni Lidie
  • I. Badalo: Toru
  • L. Brouwer: El Decamerón Negro
  • M. Llobet: Variaciones sobre un tema de Sor.

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça Victòria dels Àngels - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals St. Cugat-JM Catalunya
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Nens 3 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats