Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
07/07/2019
Música
Regala't un concert
Josep Garcia, piano

 Josep Garcia (Sant Just Desvern, 1983). Estudia amb N. Solé, C. Poch, M. J. Crespo, L. de Moura Castro i E. Martínez.

Debuta interpretant Noches en los Jardines de España de Manuel de Falla amb l'Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció de Salvador Brotons. Poc després, fa un recital al Palau de la Música Catalana (El Primer Palau) i una gira interpretant el Concert per a piano de Schumann als escenaris del Palau de la Música Catalana, l'Auditori Enric Granados de Lleida i el Teatre Principal de Sabadell. Des del 2008 realitza nombrosos recitals monogràfics amb obres de F. Liszt, F. Chopin i repertori de principis del s. XX (incloent-hi els Préludes de C. Debussy). Més recentment, interpreta dos recitals Bach en el Festival Bachcelona (2015 i 2017), el darrer amb preludis i fugues de J.S. Bach i D. Xostakovich. Carles Marquès li ha dedicat Improvisació 2.

També és un músic de cambra i acompanyant actiu. Estrena la transcripció per a dos pianos de l' Illa dels morts amb P. Perera (autor de la versió) i participa en diversos espectacles del baríton Pablo
López i a Per tu ploro de Ll. Sintes. Fa una gira amb l'OUB, E. Morente i G. Comellas interpretant l' Amor Brujo de M. de Falla i és pianista a la Petita Flauta Màgica (Gran Teatre del Liceu).
 
Va ser becat pel Centro de Estudios Pianísticos i rep consells de F. Poyato, J. M. Colom, K. Merle, E. Leonskaja, V. Bronewetsky, A. Weiss i C. Marquès.
 
Obté el primer premi al XIII Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes i al IX Premi Internacional d'Interpretació Amics de la Música d'Alcoi. Alguns dels seus concerts estan enregistrats per Catalunya Música .


Johannes Brahms (1833-1897)

  • Variacions i fuga sobre un tema de Händel, op. 24

Franz Liszt (1811-1886)

  • Sarabanda i xacona d’Almira de Händel, S.181

 

Johann Sebastian Bach (1685-1750) - Ferruccio Busoni (1866-1924)

  • Toccata, adagio i fuga, BWV 564 
 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Nens 3 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats