Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
02/06/2019
Música
Regala't un concert
Marta Aranda, piano

 Programa

  • Fantasía en Rem K.397 - W.A. Mozart
  •  Sonata op.31, nº17, La Tempestad - L.V. Beethoven
  •  Preludio, fuga y variaciones - C. Franck
  •  Pavana para una infanta difunta - M. Ravel
  •  
  •  Sonatine - M. Ravel

 

 

Marta Aranda Roig neix a Madrid en 1995. Amb 16 anys ingressa al Conservatori Professional de música Amaniel, iniciant la seva trajectòria musical amb el mestre Jose María Duque. Als 18 anys aconsegueix plaça a la Universidad Alfonso X el Sabio per cursar el grau en interpretació de música clàssica, en l'especialitat de piano, sota la tutela dels mestres Iván Cítera a piano i Giuseppe Devastato en música de cambra, finalitzant el juny de 2018. Actualment, està cursant el màster en interpretació musical i investigació performativa a la mateixa universitat, compaginant els seus estudis amb classes del director musical Jose Antonio Montaño.

Ha tocat en espais com el Botanical Garden i el Esplanade Zagreb Hotel de Croàcia, a la fundació Eutherpe de Lleó, al Jardí dels Tarongers de Barcelona, al Xardín do Posío i a la Plaça Major d'Ourense, a la Librería de la república de las letras de Còrdova i en diversos auditoris de Madrid com l'Instituto Cervantes, el Centro Cultural de los ejércitos, el Centro Cultural Fernández de los Ríos o el Centro Cultural Salmerón, entre d'altres. En 2017 i 2018 ha resultat semifinalista en el concurs Piano-meeting d'Ourense i ha guanyat el tercer premi del festival FIP Guadalquivir.
Ha compaginat sempre els seus estudis de piano amb els de cant, participant com a membre del Cor Lux Aeterna durant diversos anys i rebent classes individuals de cant, actualment amb el mestre Francisco Santiago, a la Universidad Alfonso X el Sabio.
Compagina la seva carrera concertística amb la pedagogia, fent classes a alumnes de diverses edats i nivells, tant de piano com de llenguatge musical, harmonia i iniciació musical. Des de setembre de 2018 imparteix classes al Centro de Alto Rendimiento Musical adscrit a la Universidad Alfonso X el Sabio.
 
 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Nens 3 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats