Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
29/04/2018
Música
Regala't un concert
Pel dia del Parkinson: Roger Morelló, violoncel & Fuko Ishii, piano

 

 

Programa

  • Ludwig van Beethoven: Sonata núm. 4 Op. 102
  • Claude Debussy: Sonata en re menor
  •  Igor Stravinsky: Suite Italienne
  •  Astor Piazzolla: Le Grand Tango / Tempo di Tango

Roger Morelló Ros (Reus,1993). Estudia amb David Blay al Conservatori Professional de Música de Vila-seca on acaba amb Premi d’Honor en violoncel. Cursa el seu Grau Superior amb Damian Martínez Marco a Musikene (Centre Superior de Música del País Vasc) acabant amb les màximes qualificacions. Actualment està fent un Master amb Maria Kliegel a la Hochschule für Musik und Tanz Köln.

Altres personalitats determinants en el seu desenvolupament artístic han sigut Marta Casals, Benedicte Palko, Marta Moll de Alba, Andoni Mercero, Ludmila Railean, Anthony Spiri.

Ha rebut consells i ha participat en classes magistrals, entre d’altres, de Frans Helmerson, Peter Bruns, Johannes Moser, Claudio Bohorquez, Troels Svane, Stephan Forck, Raphaël Pidoux, Leonid Gorokhov, Louise Hopkins, María de Macedo, Quartet Casals, Trio Kandinsky, Cecilio Tieles, José Luis Estellés.

Ha obtingut premis en diferents concursos nacionals i internacionals com: “The North International Music Competition”, “International Music Competition Berlin” tant en l’edició del 2016 com en la del 2017, “Concurs de Capmany 2014”, el “Concurs de Girona 2011”, el “Concurs del Conservatori de Vila-seca 2010”, el “Concurs Higini Anglès 2009”, el “Concurs Vila de Salou 2008” i el “Concurs de Sant Cugat 2007”, entre d’altres.

Ha enregistrat el trio per a clarinet, violoncel i piano de J.Brahms en la menor per a la RNE (Radio Nacional d’Espanya) l’abril de 2014.

Ha actuat per països com França, Gran Bretanya, Suècia, Àustria, Alemanya, Itàlia i Espanya. A més, com a solista ha tocat en importants sales com la Filharmònica de Berlin, l’Auditori Pau Casals i l’Auditori Josep Carreras, entre d’altres. Ha actuat en festivals com “Aurora Winter Classic Festival 2016” de Suècia i el “Festival Echo 2016” d’Itàlia.

Des del 2016 és membre del Live music now de la fundació Yehudi Menuhin, que inclou dur a terme un cicle de concerts socials durant tres anys per Alemanya. Va guanyar una beca per al curs 2016-2017 de la fundació Alexander von Humboldt. Des de l’octubre del 2016 forma part de l’agència de concerts StarLive de Colònia.

Fuko Ishii neix el 1991 a Tokyo en una familia de músics, i comença el piano a l’edat dels cuatre anys. A l’edat dels vuit anys fa el seu primer recital i el seu primer debut amb orquestra.

És guanyadora de molts concursos: “3rd International Chopin Competition a Asia”, “58th all Japan Students Music”, “9th Ettlingen International Piano Competition”, “Japan Chopin Competition” . Al 2013 guanya el 1er premi en el 82è “Japan Music Competition”, tocant en la final el 3er Concert de Rachmaninoff Op.30, el qual és retransmès en les televisions i radios de la NHK.

Ha actuat en nombrosos festivals i concerts, incluint La Folle Journee com a solista i també com a músic de cambra. La seva carrera internacional abasta concerts al Carnegie Hall dels Estats Units, Euro Music Festival d’Alemania, així com a Espanya, Suissa i a Romania. Com a solista ha tocat amb la Brasov Philarmonic Orchestra, Poland Krakow Philarmonic Orchestra, Janacek Philarmonic, NHK Symphony Orchestra, Tokyo Metropolitan Orchestra, Japan Philarmonic Orchestra, Yomiuri Nippon Symphony Orchestra, entre altres. Al 2016 va tocar amb la Tokyo Symphony Orchestra i la Kanagawa Philarmonic Orchestra el 1er Concert de Johannes Brahms i una obra contemporànea del compositor japonès Akira Miyoshi.

Fuko es gradua amb la distinció de la Toho Gakuen School of Music el 2014. Desde 2016, estudia un Master de piano solista a la Musikakademie Basel amb Claudio Martínez-Mehner. A més, està matriculada a la Hochschule für Musik und Tanz Köln, on fa música de cambra amb Anthony Spiri.

 

 

Lloc:  Sala Polivalent. Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats