Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
28/01/2018
Música
Regala't un concert
Natalia Klymyshyn, violí & Mónica Cruzata, viola

 

Natalia i Mónica ens proposen un passeig estilístic musical des del barroc fins a la música més actual. Una posada en escena virtuosística, sensible i elegant.

El violí i la viola formen una sonoritat harmònica i exquisida que ens delectarà amb un repertori que va des de Bach, Mozart, Sibelius, fins a la música folklòrica i més actual. Un concert molt amè per un duo clàssic i versàtil. Ningú pot imaginar el poder de vuit cordes! No t’ho perdis!

 

 

 Programa

  • J. S. Bach, Quatre invencions 
  • W. A. Mozart, Dúo en Sol Major (Allegro – Adagio – Rondó )
  • J. Sibelius, Dúo per a violí i viola en C Major  
  • G. Jacob, Passacaglia per a violí i viola
  • A. Igudesman, Lena Malaja
  • Duniye Ay- Oh this Word,  tradicional Kazakhstan 
  • Danny Boy, popular Irlandesa 
  • Irish Stew in the Morning, popular irlandesa 

 

Natalia Klymyshyn, violíInicia els seus estudis a l’Escola infantil de música de Ct. Kalush, d’Ucraïna, la seva ciutat natal. Més tard es gradua al Col·legi Musical Estatal de la ciutat de Drogobych de V. Barvinskyy, d’Ucraïna. Posteriorment es llicencia a la Universitat Nacional Prycarpatskyy de Vasyl Stefanyk de la ciutat de Ivano-Frankivsk, d’Ucraïna. Ha sigut membre d’importants orquestres professionals com l’Orquestra de la ciutat de Drogobych, l’Orquestra Municipal de la ciutat de Ivano- Frankivsk, l’Orquestra Filharmònica de la ciutat de Ivano- Frankivsk. Actualment treballa com a violí titular a l’Orquestra de Cambra de l’Empordà de Figueres.

Mónica Cruzata, violaNascuda a Cuba es trasllada a Barcelona on es gradua del grau superior de viola amb el professor Paul Cortese. Destaca la seva participació en la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), Jove Orquestra de les Regions Europees, Orquestra Simfònica del Vallès i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Realitza un post-grau de quatre anys amb Ashan Pillai. Ha treballat amb directors com Carles Coll, Franz-Paul Decker, Luis Cobos, Salvador Mas,

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats