Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
20/05/2018
Música
Regala't un concert
La Màgia de la Melodia. Alex Castellana, piano - Edu Torné, violí & Laia González, piano - Violeta Alarcón, soprano & Èric Varas, piano

 

Alex Castellana

 • S. Rachmaninov: Moment Musical op. 16 n.3
 • F. Lisz: Anys de Pelegrinatge, II Llibre “Itàlia”
 • F. Chopin: Estudi op. 10 n.12
 • G. Gershwin: Preludi n. 3

 

Edu Torné & Laia González

 • B. Bartok: Danses Romaneses
 • M. de  Falla: de 7 Canciones Populares “Asturiana”
 • C. Debussy: Beau soir
 • C. Gardel:  Por una cabeza

 

Violeta Alarcón & Èric Varas

 • G. Fauré: Clair de lune / Les berceaux
 • C. Debussy: Fêtes galantes / Noël des enfants qui n'ont plus de maisons
 • F. MompouDamunt de tu només les flors / Jo et pressentia com la mar
 • E. Toldrà: Abril / Cançó de grumet 

 

Alex Castellana, piano ha estat reconegut amb premis com la Menció d’Honor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona pels estudis de Grau Professional, en l’àmbit de Piano i de Música de Cambra, i el Premi “Recerca Jove” de l’Ajuntament de Barcelona, per una de les seves composicions. Durant la seva trajectòria musical ha actuat en escenaris com el Teatre la Passió d’Esparraguera, Teatre Núria Espert, Auditori de l’Ametlla de Merola i el Centre Cultural el Born; a més, recentment ha participat en el Concert Inaugural del Concurs Internacional Maria Canals, on dues de les obres que va interpretar es presenten també en aquest concert.

Edu Torné, violí. Als 14 anys, la Jove orquestra de cambra d’El Masnou el porta a tocar a sales de renom, com la del Palau de la Música Catalana de Barcelona, l’Auditori de Girona, així com altres de l’estat espanyol. Més endavant passa a formar part de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB), i es perfecciona amb l’ajuda de músics com l’Alberto Reguera i Lluís Claret. Comença els estudis formals de grau professional al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, on s’avança tres anys al pla d’estudis per a accedir als estudis d’interpretació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on rep classes en l’actualitat de la mà de la violinista Raquel Castro.

Laia González, piano. Cursa els estudis de grau professional al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb el pianista Jordi Vilaprinyó.  En acabar el grau professional rep el premi d’Honor de piano i esdevè guanyadora del concurs de solistes amb l’orquestra. Actualment continua la seva formació pianística a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), especialitzant-se en pedagogia de l’instrument i compaginant-ho amb el grau d’Educació Primària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha participat en projectes i agrupacions cambrístiques i orquestrals molt diverses, incloent col·laboracions amb altres instruments, com la celesta, a la Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC).

Violeta Alarcón, soprano.  El 2016 es gradua per la Universitat de Barcelona i al mateix temps és guanyadora de la VII Edició de les Beques “Joves Promeses” de la Fundació de Música Ferrer-Salat. Arran d’això, entra al Conservatori Superior de Música del Liceu, on està cursant actualment el segon curs del Grau Superior de Cant.  L’any 2015 participa en el projecte “Òpera a Secundària”, organitzat pel Servei Educatiu del Gran Teatre del Liceu, en la producció de l’òpera Oh, l’amor de Mario Ros a l’Auditori de Sant Cugat. També canta el rol de Mrs. Ham en la producció organitzada pel Conservatori del Liceu de L’arca de Noè (Britten) al Gran Teatre del Liceu. Aconsegueix ser l’única cantant finalista en la Iª edició del Premi al Talent Individual – Premi BBVA de Música. L’estiu del 2018 té previst debutar en el rol d’Elisabeth de l’òpera Tannhäuser en el marc de l’Acadèmia d’òpera d’estiu Europa Musa. Ha cantat en diversos programes de concert, en col·laboració amb altres músics, entre els quals cal destacar un concert per vuit violoncels i soprano, un recital d’àries d’òpera i de sarsuela amb orquestra, un programa de tangos i diversos recitals de Lied, mélodie i cançó catalana i espanyola.

Èric Varas, piano. Obté el Títol de Grau Professional en l’especialitat de piano, alhora que rep la Menció d’honor del Conservatori Municipal de Música de  Barcelona per la seva trajectòria.  Actualment està cursant el quart curs a l’Escola Superior de Música de Catalunya, amb el professor Jean-François Dischamp i on estudia Lied amb Francisco Poyato i Alan Branch.

La seva experiència com a pianista de veus inclou concerts arreu del territori català i espanyol, així com també Finlàndia. Ès Mestre Repetidor a la Companyia Bohemia’s Produccions (Òpera al Palau de la Música) i a la Companyia d’Amics de la Sarsuela de Gràcia, així com  amb altres projectes. Compagina la seva labor de pianista clàssic amb la de pianista de jazz i música moderna.

 

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats