Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
18/02/2018
Música
Regala't un concert
Marta Femenía, flauta - Karla Martínez, piano

 

 

La flautista madrilenya Marta Femenía (1r  Premio 87º Concurso Permanente JME 2017) i la pianista cubana Karla Martínez presenten un programa completíssim, amb obres del barroc.

Programa

  •  J. S. Bach: Sonata en Sol menor BWV 1029
  • C. Ph. E. Bach: Sonata en Sol mayor Wq. 86; H.509
  • P. Sarasate: Fantasía sobre Carmen Op. 25
  • P. Sancan: Sonatina para flauta y piano
  • S. Prokofiev: Sonata en Re mayor Op. 94 

 

Marta Femenía, nascuda a Madrid el 1991, va estudiar amb Manuel Rodríguez al RCSMM. Ha rebut classes de Davide Formisano, Julien Beaudiment, James Lyman, Soyoung Lee, Mario Caroli, Vicens Prats, Samuel Cols, Harrie Starreveld, Fernando Gómez Aguado, Antonio Nuez, José Sotorres, Juana Guillem, Miguel Ángel Angulo i Antonio Arias entre d'altres. A París va estudiar amb Claude Lefèbvre, a l'Escola Reina Sofia amb Jacques Zoon i Salvador Martínez Tos i amb Davide Formisano a la Musikhochschule de Stuttgart.

 Ha actuat en diversos cicles: Cajamadrid, "Clàssics a l'estiu", "Música a les Ciutats Patrimoni", "Recitals a la Plaça d'Orient". Així mateix ha participat al Festival "Palazzo Grimani-Marcello" de Venècia i al Festival Internacional de Gstaad.

Ha interpretat concerts com a solista amb l'Orquestra del RCSMM i la Camerata EON Ha format part de la JORCAM, JONDE i GMJO, col·laborat amb ORCAM i ORTVE i ingressat a l'Acadèmia de l'ONE.

 Ha treballat sota les batutes de Jesús López Cobos, András Schiff, George Pehlivanian, Lutz Köhler, David Afkham, Juanjo Mena, Semyon Bychkov, Eliahu Inbal, Maxim Emelyanychev, Xian Zhang, Stefan Lano, Eldar Nebolsin, José Ramón Encinar, Víctor Pablo Pérez , Miguel Romea, Andrés Salat, Santiago Serrate, Timothy Brock, Vicente Alberola, Cristóbal Soler, Manuel Coves, Jordi Francès, Paulo Vieira, Guillermo García Calvo, etc. Marta Femenía és artista Sankyo.

 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats