Saltar a continguts

Joventuts Musicals Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSS> Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
03/06/2018
Música
Regala't un concert
Paulina Dumanaite, piano

 Programa

  • Ludwig van Beethoven: Sonata Op. 31 Núm. 3
  • Aleksandr Skriabin: Sonata-fantasia
  • Frédéric Chopin: Polonesa Op. 44
  • Frédéric Chopin: Mazurka Op. 7 Núm. 1
  • Frédéric Chopin: Scherzo Op. 39
Paulina Dumanaite (1990) és una pianista lituana que resideix a Barcelona. Comença els seus estudis musicals a l’edat de 5 anys a l’escola de música de la seva ciutat natal, Anykščiai, on finalitza el grau mitjà en les especialitats de piano i violí. Realitza el seu primer recital a amb 8 anys amb l’Orquestra Nacional de Lituània sota la direcció de Saulius Sondeckis. Posteriorment, ingressa a la prestigiosa escola nacional d’arts M.K. Čiurlionis de Vilnius, especialitzada en joves amb talent, amb la professora Vaida Kirvelyte.

 Des de 2007 pertany a la Fundació M. Rostropovich, la qual li concedeix el 2009 una beca per cursar estudis a l’estranger. Es trasllada a Barcelona per estudiar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on assiteix a les classes del professor Pierre Reach (professor del conservatori de París i professor convidat al conservatori superior de Shanghai) i finalitza la carrera amb matrícula d’honor, tant de piano com de música de cambra (prof. Kennedy Moretti) el 2013. El curs 2013-2014 segueix el curs de formació contínua a l’ESMUC (Barcelona) amb el professor Pierre Reach.

 Actualment ha finalitzat els seus estudis de Màster d’Interpretació a la Hochschule fur Musik de Basilea (Suïssa) amb el mestre Claudio Martínez-Mehner. Ha estat becada per la Fundació Anna Riera l’any 2012, per la Fundació AIE els anys 2014 i 2015, i per la Generatitat de Catalunya l’any 2015.

 La seva àmplia experiència en concursos l’ha portat a guanyar 13 premios en concursos internacionals, entre els quals es poden destacar el 1r premi en el concurso Ciudad de Albacete el 2016 amb premis especiales “Augustín Peiró Hurtado” al millor intèrpret de la música de Beethoven i “Pilar Amo Vázquez” al millor intèrpret de la música de Chopin, VI Concurs Internacional Balys Dvarionas (Vilnius), VI Concurs Internacional a Sigulda (Letònia), 2n premi al VII Concurso Internacional N.Rubinstein a París, 2n premi al Concours musical de France, on obté el premi especial a la millor interpretació de la música de Chopin.

Participa en molts concerts i recitals com a solista i també com a pianista de música de cambra a Catalunya i Espanya (convidada a tocar a la Fundació Juan March, festival Músics en Residència, etc.), Suïssa (Festival de piano a Blonay), França (Piano a Castelnaudary) i Lituània.

 Ha rebut classes magistrals de professors com A.Schiff, D.Bashkirov, F.Rados, B.Berman, R.Gothony, P.Badura-Skoda, E.Fischer, P.Nagy, A.Kernjak, A.Sandler, N.Seriogina i Lang Lang, entre altres. 

Lloc:  Aula Magna Escola Municipal de Música - Plaça del Centre Cultural 1 - Sant Cugat del Vallès
Horari:  19h
Organitza:  Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès
Preu:  8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Si necessiteu més informació no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats